Pripremljene za prolećnu sadnju

Od nezaobilaznog dobro poznatog domaćeg soka, preko džemova i likera, pa do čaja koji blagotvorno utiče na prehlade, upale, kašalj i sl, Zova je duboko utkana u tradiciju naših prostora. Po starom srpskom običaju, na Badnje veče pale se upravo i grančice zove, za koju se nekada verovalo da rasteruje zle sile i demone.

Ono što je svakako neosporno su njena bogata lekovita svojstva i opojan miris, i dekorativni cvet, zbog čega je nezaobilazni deo skoro svakog domaćinskog dvorišta ili okućnice.

Naručite online

Posetite našu web prodavnicu i naručite svoje sadnice

Naručite telefonom

0604731940

Posetite nas

Rasadnik Luni sad, Beograd, Dimitrija Tucovića 95

Priroda predstavlja neiscrpan izvor zdravlja, energije i životne radosti. Biljke imaju sposobnost da oraspolože, uteše, razvedre, izleče – bilo da se radi o šumi, parku, vrtu, ili o običnoj maloj sobnoj saksiji. Zadivljujuće je koliku moć je priroda sakrila u tako bezazlenim formama. U rasadniku Lunin sad gajimo isključivo biljke koje mogu da opstanu bez pesticida. Ne trebaju im hemikalije, samo malo ljubavi, nege i poštovanja. Ne trebaju im ni strogo kontrolisani uslovi, ma ne, živeće u uslovima u kojima i mi živimo…

error: Content is protected !!