Uslovi korišćenja

Poštovani,
Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Lunin sad isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. 
Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

  1. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
  2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca telefonskim putem ili mejlom.
  4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
  5. Cene usluga kurirske službe koja vrši isporuku robe kupljene na ovom sajtu, nije uračunata u cenu robe koja se prodaje na ovom sajtu i placa se u skladu sa politikom poslovanja odabrane službe za isporuku.

Garancija kvaliteta

Sadnica.rs garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
 Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Izjava o privatnosti

Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za nas i zbog toga uvek vodimo brigu o tome prilikom našeg poslovanja. U ovoj izjavi ćemo Vas informisati koju vrstu podataka o nama možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.

Baza podataka korisnika

Ako se registrujete na našim web stranicama ili kupite neke od naših proizvoda mi ćemo zabeležiti informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su: ime, e-mail, telefon, Vaša adresa ili adresa Vaše firme. Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali kupljene materijale. Ukoliko se slažete sa tim, možemo da iskoristimo Vaše lične podatke kako bismo Vam, povremeno poštom ili e-mailom, poslali zanimljive informacije o nama i našoj ponudi.

Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu na način da pošaljete e-mail poruku u kojoj ćete navesti da više ne želite da primate naše informacije, na email adresu: odjava@sadnica.rs

Zloupotreba ličnih podataka

Sadnica.rs ni pod kojim okolnostima neće prenositi dobijene lične podatke trećoj strani ili dozvoliti trećoj strani pristup dobijenim ličnim podacima. Vaši podaci biće korišteni samo u gore navedene svrhe.

Tehnički podaci

Ako posetite našu web stranicu, naš web server će zabeležiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koje koristimo kao bazu za našu statistiku kako bi smo kontinuirano poboljšavali pristupačnost našim web stranicama.
Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
 Sadnica.rs se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

0 komentara

Ostavite odgovor

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!